
راهنمای جامع خرید سیستم خواب برای کمپینگ
رفتن به کمپینگ و لذت بردن از طبیعت بدون یه خواب راحت و حسابی، مثل خوردن پیتزا بدون پنیره! یه خواب خوب، انرژی شما رو برای یه روز پر ماجرا تو دل طبیعت کاملا تامین میکنه. اما انتخاب یه سیستم خواب مناسب کار راحتی نیست. تخت بادی، تخت کمپینگ، زیرانداز بادی… کدومش بهتره؟ تو این مطلب، همه چیز رو دربارهی انتخاب یه سیستم خواب عالی برای کمپینگ بهتون میگیم، پس با ما همراه باشین.
تخت بادی، تخت کمپینگ یا زیرانداز بادشونده؟
تنوع سیستمهای خواب تو بازار خیلی زیاده. تختهای بادی، تختهای کمپینگ و زیراندازهای بادی سه تا از پرطرفدارترین گزینهها هستن که هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن. تکنولوژی ساخت این وسایل خیلی پیشرفت کرده و مدلهای جدیدشون خیلی راحتتر و کاربردیتر شدن.
تخت بادی: سبک و جمعوجور، اما یه کم نازک نارنجی!
تختهای بادی یه جورایی نوستالژی کمپینگ به حساب میان. این تختها با یه پمپ، خیلی سریع آمادهی خوابیدن میشن. سبک و جمعوجور بودنشون هم یه مزیت بزرگه. اما مشکل این سیستم خواب کمپینگ اینه که ممکنه به راحتی سوراخ بشن و بادشون خالی بشه. اونوقت وسط شب باید رو زمین سرد و سفت بخوابین!
انواع تخت بادی:
- PVC مخملی: این مدلها یه رویه مخمل نرم دارن که هم راحتتره و هم نمیذاره کیسه خوابتون روی اون سر بخوره. قیمتشون هم مناسبه.
- کتان: این مدلها مقاومترن و کمتر دچار نشتی میشن، ولی خب گرونترن.
- با پمپ داخلی: بعضی از تختهای بادی پمپ برقی دارن که کار باد کردن و خالی کردنشون رو خیلی راحتتر میکنه.
مزایا:
- حجم کم در حالت جمع شده
- استفاده آسان
- تنوع در اندازه
معایب:
- امکان سوراخ شدن
- پیدا کردن سوراخ کار سختیه.
- سنگین
- نسبت به زیرانداز راحت نیست
- برای باد شدن ممکنه نیاز به پمپ داشته باشه.
تخت سفری: یه خواب شاهانه روی ارتفاع!
تختهای سفری هم از قدیم تو کمپینگها بودن. این تختها شما رو از زمین سرد و نمناک دور نگه میدارن و یه فضای خواب مرتفع براتون فراهم میکنن. مدلهای جدیدشون خیلی راحتتر و مجهزتر شدن. حتی مدلهای دونفره و بزرگ هم دارن.
انواع تخت سفری:
- ارتشی: این تختها خیلی ساده و ارزونن، ولی نصبشون یه کم سخته.
- فولادی یا آلومینیومی: این تختها تا میشن و خیلی راحت باز و بسته میشن.
- دونفره: این تختها خیلی محبوبن، ولی یه میله فلزی وسطشون هست که ممکنه یه کم اذیت کنه. بهتره روی این تختها یه زیرانداز خود بادشو هم بندازین.
مزایا:
- فاصله از زمین
- عایق در برابر سرما
معایب:
- حجم زیاد در حالت جمع شده
- سنگین
- نیاز به نصب داره
زیرانداز خود بادشو: راحت و گرم، مثل خواب روی ابرها!
زیراندازهای خود بادشو از جنس فوم هستن و یه خواب خیلی راحت و گرم رو براتون فراهم میکنن. این زیراندازها یه دریچه دارن که وقتی بازش کنین، هوا به فضای بین الیاف فوم میره و حجمش رو بیشتر میکنه. حتی بعضی مدلها رو میتونین بیشتر باد کنین تا راحتیشون بیشتر بشه. ضخامت این زیراندازها مختلفه، هرچی ضخیمتر باشه، راحتتره و عایق بهتریه، ولی خب حجمش هم بیشتره.
انواع زیرانداز بادی:
- حجم کوچک: این زیراندازها نازکترن و جای کمتری میگیرن، و برای کوهنوردها و دوچرخهسوارها که وسایلشون باید سبک و کوچیک باشه خیلی مناسبن.
- لوکس: این زیراندازها ضخیمتر و خیلی راحتترن، و برای کمپینگهای خانوادگی که راحتی مهمتره عالی هستن.
مزایا:
- بدون نیاز به پمپ
- عایق بهتر از تخت بادی
- راحتی بیشتر
معایب:
- امکان سوراخ شدن
- بعضی از دریچهها کیفیت خوبی ندارن
- جمع کردنشون یه کم سخته
نتیجهگیری
هر کدوم از این سیستمهای خواب مزایا و معایب خودشون رو دارن. بهترین راه این هست که با توجه به نوع کمپینگ، مدت زمان کمپینگ، و سلیقه شخصیتون، یه گزینه مناسب رو انتخاب کنین. به نظر ما، ترکیب یه تخت کمپینگ و یه زیرانداز خود بادشو، یه خواب خیلی راحت و لذتبخش رو براتون فراهم میکنه. البته این ترکیب برای کمپینگهای ماشینی مناسبه، چون حجم و وزن زیادی داره. بهترین کار اینه که به فروشگاه ما بیاین و از نزدیک این وسایل رو بررسی کنین و اون چیزی که بیشتر به نظرتون مناسبه رو انتخاب کنین.